Sunday, October 6, 2013

East side gallery , Berlin



 
Sigurno je svima poznato da je postojao zid koji je nekada dijelio Istocni i Zapadni Berlin.
Sacuvani dijelovi tog zida koji se danas nalaze u "East side gallery" zbog svojih zanimljivih grafita su bili inspiracija za moj outfit.
"Crna, mala haljina" kao asocijacija na eleganciju moze uz par aktuelnih komada biti nosiva i u dnevnim varijantama. Koledzica i Marantice su ucinile da elegantno predje u urbano a pecat svemu tome je dala moja nova, omiljenja Chanel (boy) torba . Ovo je ujedno bio i moj outfit za oktobarsko izdanje crnogorskog, modnog  casopisa "Shopping lista".








Haljina - Forever 21
Jakna (koledz / varsity)- Forever 21
Patike - Isabel Marant
Torba - Chanel (Boy)

5 comments:

  1. Jedno pitanje?
    Dali ti sebe smatras blogericom?!
    Jer ovo stavljanje postova svako par mjeseci znaci da si ti bloger?
    Ugl. Miislim da te niko vise ne prati. Koliko si paznje posvetila blogu toliko i komentara na ovaj post imas. 0.
    Pozz.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cim imam blog ocigledno da sebe smatram blogerkom.
      Meni blog nije prioritet i nisam ambiciozna da budem najoznatija blogerka i sl, moje ambicije i vreme , koncentracije i sve ide u modni dizajn, To je ono za sta se skolujem i borim da ostavrim ime a blog je samo jedna mala sitnica u svemu tome. Trenutno imam mnogo meni korisnijih i zabavnijih projekata na kojima radim a kad imam vremena slikam se i za blog.
      To da li me neko prati ili ne je stvar izbora i ukusa sigurno da je manjak postova doprineo tome da imam manje pratioca ali svakako zadovoljna sam posetom jer kao sto rekoh blog mi nije prioritet , glavno zanimanje i sl. a komentari na ovom postu su izbrisani mojom greskom pre nego sto su i objavljeni, nazalost.
      pozz

      Delete
  2. Meni se ovdje sve svidja. I bolje mi je da objavljujes rijedje, nego na silu svaki dan (sto neke nase blogerke rade) time po mom misljenju gubi na kvalitetu

    ReplyDelete
  3. Erna, ti si mi postala od danas najdraza blogerica!!! Nazalost sam te tek danas na Instagramu otkrio, ali pregledao sam sve postove. Predivna <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno i jako me raduje kada dobijem ovako divan komentar od super staylish osobe kao sto si ti :D xxx

      Delete